۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۳:۴۵

حاج بابايي در گفتگو با "مهر":

منتخبان مجلس هفتم به توسعه سياسي معتقدند اما اين واژه براي مردم ناراحت كننده است

حميد رضا حاج بابايي منتخب مردم همدان در مجلس هفتم گفت: سخن نگفتن منتخبان مجلس هفتم از توسعه سياسي نشان عدم اعتقاد آنان به توسعه سياسي نيست، اما بيان اين واژه براي مردم ناراحت كننده است و مردم از آن جريانات گذشته را در ذهن خود تداعي مي كنند.

وي در گفتگو با خبرنگار سياسي مهر، افزود: مجلس هفتم به نظام توسعه پايدار مي انديشد، توسعه همه جانبه و پايدار، توسعه را مانند بدن يك انسان مي داند كه همه اجزا آن بايد كاركردي متناسب داشته باشد.

حاج بابايي خاطرنشان كرد: مسايل فرهنگي، نظامي، سياسي و اقتصادي بايد به گونه اي پيش برود كه هيچ قسمت از آن براي قسمت ديگر نامتوازن نباشد. هر كدام غيرمتوازن باشد علاوه بر اينكه مفيد نبوده بلكه مشكل زا نيز خواهد بود.

نماينده مردم همدان در مجلس ششم تصريح كرد: مجلس هفتم يا هر مجلس ديگر براي موفقيت بايد توسعه متوازن و پايدار را پيگيري كند.

منتخب مردم همدان در مجلس هفتم در تشريح فعاليت هاي كارگروه مربوط به رسيدگي به مسايل فرهنگيان گفت: كارگروه فرهنگيان كارهايي را در خصوص مباحث مختلف و مشكلات عمده اي كه در نظام آموزش و پرورش اعم از ساماندهي و سازماندهي درون آموزش و پرورش و بحث بيرون از آن داشته است.

حاج بابايي با تاكيد بر اينكه سازماندهي دروني آموزش و پرورش بسيار سست و ناكارآمد شده است، تصريح كرد:  دو مشكل عمده سازماندهي دروني و ديگري جايگاه آموزش و پرورش بيرون از وزارتخانه را داريم كه نظام برنامه ريزي كشور به صورت ويژه بايد به آن توجه داشته باشد. 

سازماندهي از درون آموزش و پرورش شامل مواردي نظير سازماندهي در نوع كتب درسي، نوع عملكرد با دانش آموزان، نوع بكارگيري فرهنگيان است و مجموعه بررسي ها نيز بر اين متمركز خواهد بود كه نظام آموزش و پرورش كشور نياز به يك حركت قدرتمند و سازماندهي شده از درون دارد.

وي تاكيد كرد: اين مجموعه نشان مي دهد كه در آموزش و پرورش كساني مي توانند كارساز و مفيد باشند كه به مسايل آن آگاهي داشته و در ريز مسايل وارد شوند.

حاج بابايي تخليه آموزش و پرورش از مسايل سياسي و جناحي را يكي از مهمترين ويژگي هاي آن دانست و گفت: حركت هاي سياسي نمي تواند نظام قدرتمندي را در آموزش و پرورش و تعليم و تربيت فرماندهي كند. مجلس هفتم در چند ماه باقيمانده از دولت آقاي خاتمي بايد با بررسي اين روند به يك جمع بندي برسد كه تغيير و تحول نيز در درون آن گنجانده شود.

وي درباره اقدامات كارگاه بودجه سال 83 با اشاره به اينكه گزارش اين كارگروه به همايش فروردين ماه ارايه شد، گفت: بحث بودجه ريزي و جمع بندي كلي از اين بررسي اين است كه بودجه سال 83 داراي مشكلات عمده اي است و علاوه بر مشكلاتي كه در بودجه 83 وجود دارد به نظر مي رسد كه در جمع بندي مشكلات عمده ديگر بودجه كه در طول سالهاي مختلف با آن مواجه بوده ايم و به نظام بودجه ريزي كشور باز مي گردد كه بايد فكر اساسي درباره آن داشته باشيم.

حاج بابايي تصريح كرد: همه قبول دارند كه مجلس هفتم بايد قدم هاي موثري براي تغيير نظام بودجه ريزي كشور بردارد و دولت را براي اين كار مكلف كند تا بتوانند با همكاري كارشناسان و صاحب نظران جمع بندي كلي درباره بودجه ريزي كشور داشته باشند.

وي با تاكيد بر اينكه مسايل مبتلابه مردم بايد به عنوان اولين اقدام مجلس هفتم قرار گيرد، گفت: نظام هماهنگ پرداخت مهم ترين و موثرترين كار مجلس هفتم نسبت به مطالبات مردم است. همه مراحل اين كار طي شده و براي تصويب درمجلس آماده است.

منتخب مردم همدان در مجلس هفتم اظهار داشت: مجلس هفتم نيز بايد برنامه مقطعي نظام هماهنگي پرداخت را هم براي فرهنگيان و هم براي كليه كاركنان نظام پيگيري كند تا از يك پرداخت عادلانه برخوردار باشند كه درواقع نياز واقعي فرهنگيان است.

کد خبر 76427

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha